Tallódi Orsolya a Menedzsment szakunk végzettje

Bátran merem állítani, hogy az egyetemen, nem csak tudást és alapismereteket szerezhetünk, hanem barátokat és élményeket is egyaránt. 

Miután befejeztem a gimnáziumot, és sikeresen leérettségiztem, nem tudtam, hogy hogyan, és mi legyen a következő lépésem. Ezt követően végeztem el a Myers Briggs személyiségtesztet, ahol olvasgatva az eredményeket jöttem rá, hogy a legközelebb hozzám a menedzsment, üzletvezetés állna és áll. Ezért is döntöttem úgy, hogy beiratkozok a Partiumi Keresztény Egyetem Menedzsment alapszakára.

            Örülök, hogy így döntöttem, mert egy olyan közösségbe kerültem ezáltal, ahol nem csupán a menedzsment szak alapvető ismeretire tehettem szert, hanem olyan eseményeken vehettem részt, mint például a gólyatábor: itt megismerkedhettem, még az egyetem kezdése előtt néhány évfolyamtársammal, így jóval nagyobb önbizalommal vettem részt az évnyitón is.

            Mindemellett az évek során részt vettem különböző kirándulásokon: Bécs– karácsonyi vásár; Ópusztaszer; Szeged; Siófok. Ezek mellett, már kétszer is részt vettem az Erasmus+ program keretén belül, szakmai gyakorlaton: Mezőtúron a Hercegasszony Birtokon, ahol az egyetemen tanultakat a gyakorlatban is kipróbálhattam.

            Az egyetemen, a család-barát hangulatnak köszönhetően, élvezet a különböző programokon való részvétel: adventi koszorúkészítés, és tagja lenni a Fényes Elek Szakkollégiumnak, ahol a már megszerzett tudást, tovább tudtam fejleszteni, és új barátokat is szerezhettem.

            Ezen felül, lehetőségem volt részt venni a Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogramban is, ami nagyban támogatott anyagilag, a tanulmányaimban, a tanév során.

            Bátran merem állítani, hogy az egyetemen, nem csak tudást és alapismereteket szerezhetünk, hanem barátokat és élményeket is egyaránt.

tallodi orsolya