Merai Annabella az Idegenforgalmi gazdálkodás magiszteri képzésen diplomázott

Nagyon örülök, hogy a Partiumi Keresztény Egyetemet választottam, ha újra választanom kellene, ismét ugyanígy döntenék!

Soha nem késő elkezdeni vagy folytatni a tanulást, jómagam is pár év kihagyással folytattam a mesterképzést, ráadásul teljesen új szakon, mivel az alapképzést Német nyelv és irodalom szakon végeztem, a mesterképzést pedig Idegenforgalmi gazdálkodás szakon folytattam.

A szakmai tudás elsajátítása mellett számos egyéb lehetőséget is biztosít az egyetem, amely keretein belül sokat lehet fejlődni és tapasztalni: szakmai kirándulások, PTDK, OTDK konferenciákon való részvétel, nyelvképzések. Mindemellett a tanárok is diákközpontúak, mivel kis csoportokban folyik az oktatás a tananyag leadása mellett van arra is lehetőség, hogy el tudják magyarázni a diákoknak a tudnivalókat, bármikor fordulhattunk hozzájuk segítségért az órák keretében, és a fogadóórák keretében is. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg úgy diáktársaim, mint tanáraim személyében. Úgy gondolom, hogy a PKE a legjobb hely azok számára, akik magyar nyelvű oktatás keretében szeretnének rengeteg tudással gazdagodni.

Sok élménnyel és tudással gazdagodtam az egyetemi éveim alatt, az itt szerzett élményeim alapján elmondhatom, hogy mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani az egyetemet. Nagyon örülök, hogy a Partiumi Keresztény Egyetemet választottam, ha újra választanom kellene, ismét ugyanígy döntenék!

tablokep merai annabella