KTSZG szakunk végzett hallgatója Székely Sándor

Az itt eltöltött 3 év alatt pozitív tapasztalatokat hagyhatok a hátam mögött. Fontosnak tartom megemlíteni az egész egyetemi közösségre jellemző családias légkört, ami a tanárok többségének a szakmai felkészültségében mutatkozik meg, valamint a segítőkész és odafigyelő magatartásukban. 

Mindig is érdekelt a turizmus és a közgazdaság, ezért is döntöttem a PKE Kereskedelmi, turizmus és szolgaltatásgazdaságtan szak mellett. Az itt eltöltött 3 év alatt pozitív tapasztalatokat hagyhatok a hátam mögött. Fontosnak tartom megemlíteni az egész egyetemi közösségre jellemző családias légkört, ami a tanárok többségének a szakmai felkészültségében mutatkozik meg, valamint a segítőkész és odafigyelő magatartásukban. Az Erasmus+ keretein belül lehetőségem adódott szakmai gyakorlatot szereznem a vendéglátói iparban, valamint részt vettem különböző egyetemi PR-os tevékenységen.

Az egyetem által biztosított Cambridge felkészítők segítségével egy sikeres FCE nyelvizsgát letehettem. Végül de nem utolsó sorban, utolsó egyetemi évemet a Fényes Elek Szakkolégium tagjaként fejeztem be.

szekely sandor