Szakmai vállalat látogatáson jártunk a National Instruments Hungary-nél

A National Instruments Hungary-nél járt Debrecenben a PKE Gazdálkodástudományi szakok hallgatóinak egy csoportja.

ni csoportA vállalat a mérés- és irányítás automatizálás területén piacvezető, amely 2001-ben hozta létre első tengerentúli gyártóbázisát Debrecenben. A folyamatos növekedésnek köszönhetően ma már több mint 1000 kolléga dolgozik itt 13 területet lefedve. A hardvergyártás mellett az európai, ázsiai és amerikai telephelyeket is innen szolgálják ki az IT, jog, pénzügy és Service Center részlegek, ugyanakkor Kutatás-fejlesztési csoport is működik a National Instruments Hungary debreceni telephelyén.

A szakmai látogatás a Nemzetközi menedzsment tárgy keretében zajlott és célja a résztvevők szakmai tapasztalatainak, ismereteinek és felkészültségének bővítése volt.

A köszöntés és cégbemutatást követően, egy közös ebéd következett, majd a gyárlátogatásra került sor. A gyártóbázis megismerése után a National Instruments néhány vezetőjével és kollégáival beszélgettünk a vállalat működéséről, nemzetközi menedzsmentről és multikultúrális környezetről. Az egész napos szakmai látogatást az irodai terület bejárásával zártuk.

Ezúton is köszönjük a National Instruments Hungary-nek a vendégszeretetet és az élményeket!

Kóródi László

ni gyártásni iroda